Charterresor till Phuket

Jämför och boka resor från Skellefteå med ledande reseföretag

Sök eller välj resmål

Sök
Filter
Paketresor till 41 hotell

Om Phuket Thailand, Asien

Barnvänligt
Dykning & snorkling
Golf
Nattliv
Prisvärt
Sandstrand
Sol & bad

Phuket är Thailands största ö som har det mesta för semesterfiraren. Res hit för sol och god mat, avslappning och bad, båtutflykter, nattliv, natur och vattensporter.

Shoppingen är fantastisk här så det kan vara bra att ta med en extra resväska för att få med allt hem, såvida du inte lyckas fynda en väska på plats när du prutar med de trevliga försäljarna.
Golf är en populär aktivitet på Phuket, det finns flera golfbanor att välja mellan så som Laguna och Red Mountain för att nämna några. Om du inte är golfspelare finns istället en uppsjö av vattensporter samt dyk, snorkling eller kajakturer som du kan sysselsätta dig med. Eller så kan du bara promenera på stränderna och njuta av det varma vattnet som rullar in över strandkanten. Det finns många fina stränder i Phuket, bland annat Yanui Beach i södra änden eller Kamala Beach på den västra kusten med vit sant och palmer.
Naturen har mycket att erbjuda i Phuket och du kan till exempel göra ett besök till Sirinat nationalpark och uppleva mer stränder, fantastisk natur och havssköldpaddor. Om du tröttnar på att vara ute i naturen så finns ett enastående akvarium – Phuket Aquarium – där du kan uppleva djurlivet under ytan utan att du behöver plocka på snorkeln eller dykflaskan.
Utelivet är bäst i Patong, åk dit om du vill uppleva nattlivet i ett skönt Thailand. Pubar, barer och dansklubbar varvat med restauranger och butiker. Patong sover aldrig.

Karta över Phuket

1 / 14
Foto: matsinge
2 / 14
Foto: aula
Cape Panwa Beach
3 / 14
Foto: janne_s
Longtailbåtar
4 / 14
Foto: karinlorvik
Fotograf
5 / 14
Foto: familyb
Kata Beach
6 / 14
Foto: karinlorvik
Elefant tracking
7 / 14
Foto: niksod
Stranden Coral Island
8 / 14
Foto: alfva
Solnedgång
9 / 14
Foto: karinlorvik
Patong beach
10 / 14
Foto: liten_smurf
11 / 14
Foto: missmema
12 / 14
Foto: trallle
13 / 14
Foto: matsinge
Tempel i Karon
14 / 14
Foto: tessypessy